2018. október 3., szerda

Kapcsolatok

Kapcsolataink nagy mértékben hatással vannak a mindennapjainkra, a jellemünkre, az életmódunkra, érdeklődési körünkre, hobbinkra akár azt is mondhatnám, hogy mindenre. Éppen ezért, ha bizonyos területen változásokat szeretnénk elérni a dolog gyökerénél kell kezdenünk a feltárást.
Kedves olvasó! Az alábbi képen keresztül egy "kapcsolat elemzésre" invitállak! Elsőkörben a három kategóriára bontva gondold végig az értékrended, a céljaidat, majd helyezd el a körök mentén az embereket, akik úgy érzed, hogy mindenképpen hatással vannak arra, hogy a céljaidat megtudod-e valósítani, majd jelöld meg + vagy - jellel a nevük mellett, hogy pozitív vagy negatív hatással vannak-e? Ha valakinek a neve mellé + jel került, gondold végig, hogy te is ilyen pozitív személyként állsz mellette, ha igen, az nagyon jó, ha nem, hogyan tudsz ezen változtatni?Ha valakinek a neve mellé - jel került, akkor pedig azt gondold végig, hogy tudsz-e arra figyelni/azon változtatni, hogy "lehúzó" emberként legyen melletted, tudsz-e rajta esetleg valamilyen módon segíteni, te milyen módon állsz mellette?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen hozzászólásodat!

Tervezz-Cselekedj!

Jeff Bezos (a világ leggazdagabb embere) szerint szükség van nagy ívű, víziókra, azonban időnk, energiánk túlnyomó részét a rövid távú /2-3...