2016. március 3., csütörtök

You version Bible, következő lépés áhitat diákoknak című terv alapján


"Minden
Isten fő tulajdonságait három jelzővel szokták leírni. Mindhárom jelző a „minden” előtaggal kezdődik. Isten Mindentudó, Mindenható és Mindenütt jelenlévő.
Isten mindentudása azt jelenti, hogy tudomása van mindenről: ismeri a gondolataidat, indítékaidat – jobban, mint te magad. Semmi nincs, amit ne értene meg, ne látna át, vagy amiről nem lenne tudomása. Isten mindent tud.
A mindenhatóság Istennek arra a tulajdonságára utal, hogy hatalma mindent felülmúl. Nincs semmi nagyobb vagy erősebb Istennél. Nincs semmi, amit Ő ne tudna kezelni. Isten elég erős ahhoz, hogy a világ minden problémáját kezelje, köztük azokat is, amelyekkel te éppen most küzdesz. Tartsd észben, hogy Isten nagyobb, mint bármi, amin te mész keresztül. Ha úgy érzed, hogy nem tudod ezeket kezelni, jusson eszedbe, hogy van egy mindenható Istened, aki viszont képes rá.
Isten mindenütt jelenlévő is. Nincs olyan hely, ahol Ő ne lenne jelen. Mindig, mindenütt jelen van. Nincs olyan hely, ahová a jelenléte nem ér el. Ha bármikor magányosnak érzed magad, emlékezz rá, hogy Isten ott van veled."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen hozzászólásodat!

Tervezz-Cselekedj!

Jeff Bezos (a világ leggazdagabb embere) szerint szükség van nagy ívű, víziókra, azonban időnk, energiánk túlnyomó részét a rövid távú /2-3...