2019. március 26., kedd

Szeretetnyelvek

Számos félreértéstől és kellemetlen szituációtól kímélhetjük meg magunkat, ha jobban megismerjük önmagunkat, barátainkat, munkatársainkat. Ehhez segítséget nyújthat Garry Chapman amerikai író által ajánlott szeretetnyelvek megismerése, felfedezése.
Az öt szeretetnyelv a következő:
Elismerő szavak, Minőségi idő, Ajándékozás,Szívességek,Testi érintés. Véleményem szerint egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál, nem szabad ezek kapcsán általánosításokba bocsátkozni, pl.: nem lesz attól felületesebb valaki, ha éppen az ajándékokon keresztül tudja kifejezni, vagy "befogadni" a szeretet, az elismerést. Mindenkinek van egy elsődleges és egy másodlagos szeretetnyelve, amelyek mélyebben hatnak ránk az többinél. Egy izgalmas felfedezésre hívlak, töltsd ki az alábbi linken keresztül elérhető Szeretetnyelv tesztet, amely segít meglátni, hogy Neked mi a szeretetnyelved. Ha már korábban kitöltötted a tesztet, akkor se lépj csak úgy tovább, hiszen lehet, hogy azóta számos változáson ment át az életed és ma már "másképp élsz meg helyzeteket".
A beérkezett válaszaid alapján vissza juttatom hozzád a teszt egyéni kiértékelését és szeretnénk néhány jó tanácsot is mellékelni mellé.
https://goo.gl/forms/unfLtMkv1jtiVGZM2
*A teszt kitöltéséhez mindössze egy e-mail cím megadására lesz szükség, amelyre visszaküldhetem a kiértékelést, semmilyen más "személyes" adatot nem kell megadnod.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen hozzászólásodat!

Tervezz-Cselekedj!

Jeff Bezos (a világ leggazdagabb embere) szerint szükség van nagy ívű, víziókra, azonban időnk, energiánk túlnyomó részét a rövid távú /2-3...