2018. november 6., kedd

Új ember


Egy-egy kudarc élmény átélése után, egy helyzet aminek a kimenetelében tehetetlennek érezzük magunkat A DÖNTÉS A MIÉNK, felkelünk és küzdünk vagy benne ragadunk az önsajnálat, a düh és a kétség mocsarába. A fenti videóklippet több éve láttam először, azóta megszámolni sem tudom, hányszor néztem végig és hányszor bátorodtam a mondanivalója által. Igaz csupán az élet egyik harcokkal teli oldalát világítja meg, de ezen felbátorodva a küzdelem és a győztes élet jellemeztheti a többi területét is az életünknek: munkahely, párkapcsolat, családalapítás, baráti kapcsolataink, pénzügyek.
Bátorítalak téged is kedves Olvasó, légy új ember mától, küzdj, ne add fel és jó ha tudod NEM VAGY EGYEDÜL! 

Ha szeretnél a harcainkról, harcaidról beszélgetni, megoldást keresni és megvalósítani keresd fel facebook oldalunkat és írj nekünk üzenetet!

“... vessétek le a „régi embert”. Ez ugyanis teljesen megromlott a saját vágyai miatt, amelyek rossz irányba vezették...
gondolkodásotokat teljesen meg kell újítanotok, és hogy fel kell öltözzétek az „új embert”, akit Isten úgy teremtett, hogy hozzá hasonlítson ...”
‭‭Pál levele az efezusiakhoz‬ ‭4:22, 24‬ ‭

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen hozzászólásodat!

Tervezz-Cselekedj!

Jeff Bezos (a világ leggazdagabb embere) szerint szükség van nagy ívű, víziókra, azonban időnk, energiánk túlnyomó részét a rövid távú /2-3...