2018. szeptember 6., csütörtök

Helló Szeptember!

Váratlan események sora, új, izgalmakkal teli időszak, újabb kihívás, feladat, újabb életérzés, újabb és újabb történések - napról napra, percről-perce, pillanatról-pillanatra. 

De vajon mindezt, hogyan tudja lekövetni a szervezetünk, a lelkünk?

Egy-egy S.O.S. jelzést talán le is ad a bensőnk az autókban lévő GPS-hez hasonlóan: "túl lépte a sebbesség korlátozást", de olykor, vagy inkább sokszor könnyebb elnémítani, tudomást sem venni ezekről a jelzésekről.

Természetesen szükség van a lendületességre, a "sebességre", nem ülhetünk tétlenül, semmit tevően, azonban ki kell alakítsuk azt az egészséges életvitelt az életünkben, amellyel megelőzhető a kiégés, a frusztráltság, a konfliktus helyzetek vállalhatatlan kezelése, vagy éppen falépítés magunk köré, eltávolodás barátainktól, embertársainktól, Istentől.

Szükség van arra, mind a testünknek, mind a lelkünknek, hogy pihenjen, kikapcsolódjon, feltöltődjön.Történjen ez akár egy erdei/városi séta imádságos szívvel történő megtételében, zenehallgatás közepette, vagy éppen a kedvenc könyvünket olvasva, a párunkkal beszélgetve, egy dal megírásával.

Ideje új szokásokat kialakítani!

Amennyiben már érzed a változtatási igény sürgető érzését,:

  • keress hasonló embereket, 
  • fogalmazzatok meg új szokásokat, 
  • bátorítsátok egymást, 
  • osszátok meg egymással az elért sikereket,
majd kezd újra és újra és újra! 


...Ne alkalmazkodjatok a jelenlegi korszak életformájához! Ellenkezőleg, újítsátok meg az egész gondolkozásotokat és így gyökeresen változzatok meg!... Róm. 12,2a (EFO)






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen hozzászólásodat!

Tervezz-Cselekedj!

Jeff Bezos (a világ leggazdagabb embere) szerint szükség van nagy ívű, víziókra, azonban időnk, energiánk túlnyomó részét a rövid távú /2-3...