2017. január 8., vasárnap

Ti 1. rész

Az Úr harcol értetek, TI pedig maradjatok veszteg! (2. Móz, 14:14)

Biztosan volt már olyan az életedben, amikor azt érezted valamit tennem kell azért a dologért, hogy megvalósuljon, hogy jobb legyen, hogy változzon. Mégis van olyan helyzet , amikor Isten azt mondja, maradj veszteg. Dávid is valami hasonló helyzeten mehetett keresztül mielőtt megírta a 62. Zsoltárt. Királyként, uralkodókét akinek az a feladata, hogy vezessen irányítson elég nehéz "lecke" lehetett ezt megtanulni. A  62. Zsoltár 6. versében azt írja, Csak Istennél csendesül el lelkem tőle kapok reménységet, eredeti szövegben a szó jelentése ez: csendben lenni, nyugodtan vár, abbahagy, felhagy valamivel, megáll.  Erről szóló  tanítás :




Ezzel természetesen, nem arra akarlak buzdítani, hogy ezentúl ne küzdj, ne tegyél semmit.Arra szeretnélek bátorítani, hogy Bízd Istenre magad. Engedd át neki az irányítást, ő tudja, hogy mi a legjobb. Ami a te részed az tedd meg, de a többit engedd át Neki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm szépen hozzászólásodat!

Tervezz-Cselekedj!

Jeff Bezos (a világ leggazdagabb embere) szerint szükség van nagy ívű, víziókra, azonban időnk, energiánk túlnyomó részét a rövid távú /2-3...